Przejdź do treści
  • IRK
  • Sylabus SGGW
  • E-HMS
  • Intranet
  • E-SGGW
  • PROJEKTY
  • Cele zrównoważonego rozwoju
  • HR Excellence in Research
  • The Euroleague for Life Sciences (ELLS)
  • Sojusz UNIgreen
  • Poland. Expo2025.Osaka.Kansai
  • pl
    • en
Wydział Biologii i Biotechnologii
Wydział Biologii i Biotechnologii
  • O wydziale
  • Dla studentów
  • Dla kandydatów
  • Dla szkół
  • Kontakt
  • Jakość kształcenia
  • pl
    • en
  • pl
    • en
  • O wydziale
  • Dla studentów
  • Dla kandydatów
  • Dla szkół
  • Kontakt
  • Jakość kształcenia

Sylabusy – Technologia biomedyczna

Sylabusy 2022/2023

  • Immunologia
  • Biochemia
  • Mikrobiologia ogólna
  • Biosynteza i charakterystyka związków o znaczeniu farmakologicznym
  • Myślenie projektowe
  • Bioinformatyka
  • Biologia molekularna
  • Modelowanie molekularne dla projektowania leków
  • Modyfikacje białek w sygnalizacji komórkowej
  • Patofizjologia ludzi i zwierząt
  • Podstawy chemii analitycznej
  • Podstawy farmakologii
  • Podstawy wirusologii
  • Technologia wspomaganego rozrodu

Sylabusy 2021/2022

  • Biologia komórki
  • Chemia ogólna
  • Dobra praktyka laboratoryjna
  • Ekonomia behawioralna
  • Fizyka i biofizyka
  • Histologia
  • Język obcy 1
  • Podstawy anatomii człowieka
  • Techniki laboratoryjne i dokumentacja
  • Technologie informacyjne
  • Chemia organiczna
  • Fizjologia zwierząt i człowieka
  • Genetyka klasyczna i molekularna
  • Język obcy 2
  • Ochrona własności intelektualnej
  • Podstawy nanobiotechnologii
  • Statystyka
Szkoła Główna
Gospodarstwa Wiejskiego
w Warszawie
ul. Nowoursynowska 166
02-787 Warszawa

(+48) 22 59-31-000

 

dwbb@sggw.edu.pl

  • Kontakt
  • Polityka prywatności serwisów SGGW
  • Polityka cookies
  • Deklaracja dostępności
  • RODO
  • Poczta pracownicza
  • E-HMS
  • Intranet
  • POCZTA
  • E-SGGW
godło

© 1816–2025 SGGW — ALL RIGHTS RESERVED

UE UE


Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie informuje, że na swoich stronach www stosuje pliki cookies (tzw. ciasteczka), w tym pliki funkcjonalne, analityczne i reklamowe. Szczegółowe informacje na temat przetwarzania danych użytkowników serwisu i wykorzystywanych technologii śledzących dostępne są w „Polityce cookies”. Aby zmienić ustawienia skorzystaj z ustawień swojej przeglądarki, aby wyłączyć pliki cookies kliknij \"Nie wyrażam zgody\".Wyrażam zgodęNie wyrażam zgodyPolityka cookies